Snabb färg till nyårsfesten!

Behöver du snabbt fuska fram färg till nyårsfesten? Följ de här tre enkla stegen för en jämn, solkysst look mitt i vintern:

emmas-blogg-brun-utan-sol-glow

1. Peela. Gör en ordentlig peeling av hela kroppen och ansiktet för att få bort döda hudceller. Använd en body scrub till kroppen och en peelingkräm till ansiktet. Var särskilt noga över armbågar och knän som kan vara lite torrare.
2. Återfukta. Återfukta huden ordentligt, och var noggrann! Om huden är torr kommer den att suga upp mer brun utan sol som kan ge ett fläckigt resultat.
3. Jämna ut. Hemligheten bakom ett jämnt resultat är att smörja, smörja, smörja! Ta din tid att arbeta in din brun-utan-sol så att du inte missar något område. I ansiktet ska du tänka på att jobba in produkten och tona ut den mot hårfästet, ögonbrynen, halsen, och öronen.

Tvätta händerna noggrant för att undvika missfärgningar. Glöm inte nagelbanden och under naglarna. Vänta någon minut innan du klär på dig, och använd gärna mörka kläder som inte riskerar att bli missfärgade. Trolleri!

Brun-utan-sol favoriter: Treatment enzyme peel, Body Scrub, Body lotionBare Minerals Faux Tan Face & Body, Clarins Radiance-Plus Golden Glow, Lancôme Flash Bronzer Night Sun