Så får du pigg och fräsch hy på 10 minuter!

0

Treatment oxygen mask är en riktig ”askungen-mask” som liksom ett trollslag verkar direkt och gör att din hy känns piggare, slätare och mjukare. Masken innehåller ingrediensen Fiflow som hjälper till att slussa ner syre till hudcellerna och gör att man får ett piggare och fräschare uttryck. Den innehåller också ämnet Hyaluronsyra som finns naturligt i huden och som både tillför och bevarar fukt.

Vem ska använda masken?
Treatment oxygen mask passar alla åldrar och hudtyper. Har du känslig hy ska du alltid testa lite av produkten på ett mindre område innan användning.

När ska jag använda masken?
Treatment oxygen mask verkar direkt, så använd masken när du vill känna sig extra fräsch och lägg den gärna innan festen, dejten eller det där viktiga jobbmötet.

Hur använder jag masken?
1. Börja på väl rengjort och avtorkat ansikte
2. Använd 2-3 pump och massera in galen över ansikte och hals. Genom massagen aktiverar du ämnet Fiflow och masken kommer att börja bubbla och kittla lite. Det känns ungefär som små fina champagnebubblor på huden.
3. Låt masken verka under 10 minuter. Du kan också massera in masken på nytt under tiden den verkar för att återaktivera skummet.
4. Skölj av masken med ljummet vatten efter 10 minuter och återfukta huden med ögonkräm, serum och dagkräm.

Resultatet är en hud full av lyster, fukt och energi!

Shoppa treatment oxygen mask här

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara