VI FYLLER 10 ÅR!

”Jag är jättestolt över min modellkarriär, men jag är ännu mer stolt över Emma S.” – Emma

I år firar vi 10 år! I september 2010 lanserade vi våra första 12 produkter i Sverige, och idag har vi över 40 produkter i sortimentet och finns över hela Norden.Vi är så glada och stolta över var vi är idag, och vi vill passa på att säga ett stort tack till alla våra kunder som varit med oss över åren.

Emma S. 10 år – The Story  

2010. Lansering! Året då Emma S. skincare lanserades, efter tre års förberedelser av grundarna Emma Wiklund och Nora Larssen. Bland de första 12 produkterna hittade du bland annat ageless day cream, treatment enzyme peel ochcleansing facial wash – som fortfarande är bland våra bästsäljande produkter.

 2011. Vårt första kontor. ”Vi hyrde in oss i ett rum på ett bokförlag och anställde vår första medarbetare”, berättar Emma.

 2012. Norge! Första marknaden utanför Sverige, med försäljning på skönhetskedjan Vita.

2013. Doft! Emma S. lanseras på Kicks i både Sverige och Finland. Vi lanserar också vår första doft, Rue de Varenne. ”Rue de Varenne är en fantastisk doft som är inspirerade av mina år i Paris, när jag bodde på just gatan Rue de Varenne. Rue de Varenne Edt tog hem priset ”Årets Damdoft” på Swedish Beauty & Cosmetics Awards senare samma år.

2014. Äntligen apotek. Emma S. går in på apoteken med stor lansering på Kronans Apotek. ”Det kändes så kul att lansera på Kronans Apotek eftersom hela Emma S. är inspirerat av franska apoteksprodukter – säkert, effektivt och välbeprövat.”

 2015. Sensitive. Vi lanserade våra första produkter för känslig hy, sensitive.

2016. Mer doft. ”Min andra doft Barrow Street är istället inspirerad av åren jag bodde i Greenwich Village i New York. En lite mer bohemisk unisexdoft med noter av Rosépeppar, Mandarin och Bergamott.”

 2017. Deutschland. Vi lanserar på den coola hudvårdsbutiken MDC Cosmetic i Berlin. ”Ett måste för en hudvårdsnörd när du besöker staden.”

 2018. Den ultimata serien… Efter tre års produktutveckling lanserar Emma S. sin nya exklusiva 50+ serie Ultimate – lagom till Emma Wiklunds egen 50-årsdag. ”Jag ville första verkligen veta vad som händer med huden när vi börjar nära oss 50 (det är en hel del!) och sedan hitta spännande ingredienser för att lösa just de problemen. Jag älskar min ultimate-serie och använder den varje dag”

Treatment-produkterna enzyme peel och overnight repair mask vinner också flera priser, bland annat Styleby Beauty Heroes och norska Stella Beauty Awards.

 2019. Den mer avancerade hudvårdsprodukten Treatment Niacinamide Formula 4 % lanseras och blir direkt en storsäljare.

 2020. 10 årsjubileum! ”10 år visar att vi gjorde rätt. Jag känner mig väldigt stolt. Tänk att vi har skapat alla dessa produkter från grunden som verkligen hjälper människor med deras hudproblem.”