Emmas bästa feelgood tips

Att hitta lite tid varje dag till att ta hand om min hy är för mig en självklarhet. Jag rengör huden morgon och kväll, smörjer in mig med mina favoritprodukter och ibland ger jag huden lite extra kärlek med en peeling eller mask. Även om hudvård faller sig naturligt i min dagliga rutin så finns det många andra saker som också får mig att må riktigt bra. Här kommer ett par ”feelgood” tips från mig.

  1. Försök mobil-detoxa då och då – Tysta notiser efter en viss tid på kvällen och ta en promenad någon gång utan både mobil, musik, poddar eller annat i öronen.
  2. Ok, jag vet att det här tipset kan vara svårt att ta till sig om du har små barn, men ta sovmorgon på helgerna om du kan. Jag har själv svårt för att sova länge, men ibland tvingar jag mig till att ligga kvar en stund och blunda för att somna om. Jag lyckas inte alltid men ibland när jag gör det är det en riktigt skön återhämtning.
  3. Träna – Jag gör alltid en plan för veckan där jag hittar tid för rörelse och bestämmer den där promenaden på lunchen en dag, bokar de där passen som jag vill köra på gymmet eller liknande. Det behöver verkligen inte vara varje dag, men att ha tre saker i veckan inbokade hinner jag alltid med.
  4. Skriv ner tre saker som du är tacksam över – Jag gör det inte varje kväll, men det är nyttigt att göra ibland. Det behöver inte vara något stort utan små saker som man kanske tar för givet. Jag har köpt en fin liten anteckningsbok som jag har på nattduksbordet.
  5. Boka in vardagsdejter med kompisar efter jobbet – Det kan vara en bio, en promenad, eller en snabb AW. Det behöver inte vara så avancerat att bara checka in med kompisar då och då.