Bästa tipsen för en perfekt sommarlyster

Vem vill inte ha en frisk och välmående hy med ett naturligt glow? Det som tidigare kallades persikohy kallas numera för lyster, men hur får man till den där naturliga fräschören i hyn? Med rätt exfoliering, massor av fukt, lite oljor och fusk kommer du en god bit på vägen.

Börja med att lägga till ett par enkla steg i din hudvårdsrutin.

  1. Börja med att hålla din hudyta slät med hjälp av en bra peeling. AHA- och BHA syror som finns i vår enzyme peel tar bort allt matt och grått i huden på en minut genom att lösa upp döda hudceller. Du ser resultatet direkt.
  2. Energiboosta din hy varje morgon med vitamin C 10 booster. Klappa in en liten mängd som ett första steg, gärna lite under ögonen också. Vitamin C ger din hy en jämnare hudton och en riktig energikick.
  3. Ge din hy massor av fukt med ett serum och en bra fuktkräm för din hudtyp. Har du inte använt serum tidigare så testa vårt moisturising serum som innehåller både medium- och lågmolekylära Hyaluronsyror. Serumet passar alla åldrar och hudtyper. När du smörjer in dig med din fuktkräm, se till att din hy blir ordentligt återfuktad och följsam. Ibland kan du behöva smörja in dig lite mer än vanligt.
  4. Kapsla in fukten med hjälp av vår botanical glow oil. Det är jätteviktigt att din skyddande hudbarriär får både fukt och fett för att må riktigt bra. Kaktusfikonfröolja, Avokado olja och Morotsolja ger din hy skyddande antioxidanter, fukt och en fantastisk lyster.
  5. Till sist, fuska lite med hjälp av en lystergivande produkt. Addera några droppar glow oil i din fuktkräm eller använd en lystergivande highlighter. Applicera på kindbenen, näsan, hakan, pannan och direkt under ögonbrynet.
  6. Ta hand om insidan också. Rätt kost, antioxidanter och bra träning kommer också ge din hy en fin lyster, och få dig att må bra!