Solskydd med hudvårdande egenskaper

Nu lanserar vi äntligen en solskyddsserie för både ansikte och kropp. Lättapplicerade, hudvårdande och vattenresistenta solskydd med högt Spf som skyddar din hy samtidigt som de vårdar den.

Jag har velat utveckla solskydd med ett högt Spf-skydd och hudvårdande egenskaper som är sköna att applicera på huden och inte ger en klistrig och klibbig känsla efter att jag smörjt in mig. Solskydden är så lätta och följsamma i sin konsistens att jag enkelt kan lägga en makeup över. – Emma

Emma S. hydrating sun protection serie är utvecklad tillsammans med en av Sveriges mest erfarna formulerare vad gäller solskydd och produktutvecklingen har pågått i nästan tre år. Solskydden med Spf 30 och Spf 50 ger ett bredspektrigt skydd mot både UVA- och UVB-strålar och har en kosmetiskt fin känsla på huden. Serien skyddar inte bara mot solen utan innehåller även välkända hudvårdande ingredienser som Hyaluronsyra, Squalan och Vitamin E vilka alla förbättrar hudens fukthalt och hjälper huden att motstå yttre påfrestningar. Serien är milt parfymerade med doftnoter av mjuk kokos, lätta vita blommor och len mysk vilka alla utvecklar sig fint på solvarm hud.

Solskydden för ansiktet ska enkelt kunna ersätta min vanliga dagkräm och ingå i min hudvårdsrutin de dagar som jag vet att jag kommer att vistas mycket i solen. Jag applicerar hydrating sun protection som vanligt efter mina boosters, serum och ögonkräm för att få en återfuktande dagkräm med högt skydd. Eftersom de även är vattenresistenta passar de också bra när man som jag gillar att träna utomhus. – Emma

Precis som alla Emma S. produkter är solskydden veganska, utvecklade och tillverkade i Sverige, samt fria från parabener, mineraloljor, mikroplaster och cykliska silikoner.

”Stay friends with the sun”