Pigga upp vardagen!

Så fort klockan vrids tillbaka kan allt kännas lite… mörkt. Här kommer mina favoriter för att lysa upp vardagen och göra allt lite ljusare.

  1. Höst behöver inte alltid betyda svart, grått och brunt. Stickad tröja från Filippa K
  2. Köp hem ett fång blommor i uppriggande färger. Den här buketten är fotad av @gustavbrostrom och kommer från Makalösa Blommor på Sveavägen i Stockholm.
  3. Som en mysig tjocktröja för din hud. Sensitive day cream återfuktar och återfettar huden med hjälp av naturliga oljor från Bomullsfrö, Raps, Kokos och Ängskrasse.
  4. Älskar doftljus. Rue de Varenne Scented Candle har mjuka noter av Liljekonvalj, Pachouli, Päron, Vanilj, ljus Mocka och vit Mysk.
  5. This is not a toy – it’s a phone case. Kanske inte det smidigaste att ha i väskan men ett garanterat uppiggande alternativ.
  1. Gå igenom kamerarullen, köp några fotoramar och fyll med härliga bilder från i somras.
  2. Favoritboken just nu: Kepler – Lazarus. Klassikern: Blonde av Joyce Carol Oates.
  3. Ta hand om huden och smörj lite extra. Mina favoriter just nu är overnight repair mask som jag sover med 3-4 gånger i veckan och nya super balm som jag applicerar riktigt på läppar, nagelband och alla torra fläckar som dyker upp.
  4. Stäng in dig och testa en ny maträtt. Det här receptet från Leila Lindholm är både supergott och laddat med superfood!

Photocredd: Amelia Magazine, Fotograf: @studiokarlnordlund