Cotton Seed Oil

DSC_0872

När vi väljer ingredienser till våra produkter letar vi alltid efter säkra, effektiva och välbeprövade ingredienser med dokumenterad effekt. I sensitive-produkterna har vi valt att jobba med flera olika naturliga oljor där Bomullsfröoljan är en av dem. Oljan fungerar utmärkt för känslig hy och är rik på Omega 6 som hjälper till att balanserar torr hy. Den lätta Bomullsfröoljan smälter snabbt in i huden och är därför en perfekt mjukgörare i vår sensitive day cream.

 


Event med Elle, Twilfit & Calvin Klein

DSC_0564
Cia Jansson (chefredaktör på ELLE), Emma och Emma Unckel (skönhetsredaktör på ELLE)
DSC_0495
Elles skönhetsredaktör Emma Unckel tipsade om sin favorit Moisturising facial mist
DSC_0484
DSC_0533
Emma, Elles skönhetsredaktor Emma Unckel och en representant från Calvin Klein berättade om trender inom hudvård och underkläder.
DSC_0508

Tack alla fantastiska ELLE-prenumeranter som kom och minglade med oss på vårt shoppingevent som vi hade tillsammans med ELLE, Twilfit och Calvin Klein i förra veckan!

 


Glöm inte att undersöka dina bröst!

crk-band
Flera av mina vänner har drabbats av bröstcancer och jag vet att ju tidigare man upptäcker cancern desto större chans har man att klara sig. Under oktober månad har Cancerfondens sin årliga kampanj Rosa Bandet för att öka kunskapen om bröstcancer. Genom att du regelbundet undersöker dina bröst själv tex. när du duschar så har du större chans att tidigt upptäcka sjukdomen. Använd din duschtvål till något riktigt viktigt!

Gör så här:
1. Starta utifrån bröstvårtan, tryck lätt med raka fingrar och känn med cirkulerande rörelser ett varv runt bröstet.
2. Flytta ut fingrarna en centimeter och känn på samma sätt ett helt varv runt bröstet.
3. Fortsätt på samma sätt tills du har undersökt hela brösten, och glöm inte armhålan.

Tänk på hur brösten känns. Finns det några knölar eller förhårdnader? Har de samma färg och storlek? Är bröstens fasthet densamma? Gör en anteckning om hur brösten känns som du sparar till nästa gång.

Om du har några frågor eller misstänker något som kan vara symptom på cancer vänder du dig till bröstmottagningen vid närmaste sjukhus eller till din vårdcentral eller gynekolog.